AV-Outlet: voor professionele AV-apparatuur met service en garantie!

Overige Artikelen
Barco screensharing /  WolfVision Document camera's /
Short trow Beamer / Smartboard  / Grote interactieve schermen / LED/LCD stand/trolley

Als specialist in Videoconferencing en Vergadertelefonie heeft AV-Outlet regelmatig aanverwante materialen in het assortiment. Ook hierbij kan het gaan om demosystemen, overstock en door inruil of inkoop verkregen gebruikte apparatuur. NB:  De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Bij bestelling boven de €250,- excl. BTW (Nederland) of €500,- (Europa) GEEN verzendkosten (met uitzondering van objecten die niet per Post.nl kunnen worden verzonden).  


  Komt u er niet helemaal uit?  Bel of mail ons voor advies en uitleg !  ( *31)  06 - 2258 3470  / info@av-outlet.nl


ONZE KLANTEN: De afgelopen jaren hebben vele bedrijven apparatuur aangeschaft via AV-Outlet. Dat varieert van grote overheidsorganisaties en beursgenoteerde multinationals tot start-ups en kleine eenmanszaken. Allemaal kozen ze voor een scherpe prijs die toch samen gaat met goede garantie, uitgebreid advies, een ruime keuze en onze grote klantgerichtheid. 


                                        
DOCUMENTCAMERAS                                                                     
AV-MEUBILAIR, MONITORSTAND


                                         INTERACTIEVE WHITEBOARDS                                                      INTERACTIEVE BEELDSCHERMENBestelnr.

Merk

Type
Partnr.
Omschrijving

Techniek
Kwaliteit
Kleur

Nieuw prijs
ex.BTW
Prijs excl BTW
BARCO CLICKSHARE

In de hedendaagse boardroom, vergaderzaal of huddle room is het inmiddels niet meer weg te denken: deelnemers aan vergaderingen willen binnen enkele seconden hun presentatie vanaf laptop, telefoon of tablet kunnen delen met het aanwezige grote scherm. Geen gedoe met kabels en stekkers, maar met enkele klikken direct en zonder haperingen aan de slag.
Dé marktleider op dit gebied is het Belgisch/Amerikaanse Barco. Zij produceren een hele portfolio met ClickShare systemen voor kleine huddle room tot en met grote boardrooms. 

Hoe werkt een Barco ClickShare systeem?
Het Barco systeem wordt met een HDMI kabel gekoppeld aan het aanwezige grote scherm en/of videoconferencingsysteem. Afhankelijk van het model zitten er 0 tot wel 4 ClickShare ClickPads bij een systeem. Deze ClickPads hebben een USB stekker (meestal USB-A maar inmiddels ook USB-C) die direct door uw laptop/tablet wordt herkend. Een druk op de grote knop en de ClickPad zelf maakt een veilige draadloze verbinding met het Barco systeem. Nu deelt u uw scherm met het grote scherm. Druk nogmaals op de grote knop en de verbinding wordt weer verbroken.
De Barco systemen creëren ook hun eigen wifi-netwerk waar u uw telefoon of tablet mee kan verbinden (geholpen door een QR code die op het grote scherm wordt getoond. Hierna kunt u uw presentatie draadloos naar het grote scherm sturen. Het installeren van de kleine Barco app is uiteraard maar één keer nodig. Barco systemen zijn geschikt voor zowel Apple (vanaf iOS9) als Windows en Android.

Nieuwste Barco CX serie nu ook voor 2-weg video en geluid bij TEAMS en Zoom
Met de introductie van de meeste recente Barco C en CX serie, kunt u nu ook tweeweg beeld en geluid bij Teams en Zoom vergaderingen draadloos overbrengen. Stel dat u met een laptop in de vergaderzaal een Teams overleg start. U maakt dan draadloos contact met de in de ruimte aanwezige Barco en deze is dan niet allen verbonden met het aanwezige grote scherm, maar ook met de microfoons en camera die in deze ruimte zijn toegepast.  Let wel: deze functionaliteit is alleen aanwezig bij de CX serie, dus de CX-20, CX-30 en CX-50. De meeste hedendaagse camera's en microfoons van bv Logitech, Yealink en Jabra worden ondersteund. 

Voorraad, nieuw en refurbished

Wij hebben bijna alle actuele modellen van Barco op voorraad. Zowel nieuw in gesloten cellofaan verpakking als (vaak minimaal) gebruikt. De Barco systemen houden zelf op een betrouwbare wijze hun gebruiksuren bij. Bij een gebruikt exemplaar zullen we altijd het aantal uren dat het systeem/gebruikt is en stand-by heeft gestaan aangeven. De refurbished exemplaren zijn volledig getest, in perfecte optische staat en worden door ons net zo lang gegarandeerd als een nieuw exemplaar: 24 maanden! Wij hebben 2 categoriën gebruikte systemen: "zo goed als nieuw" en "refurbished". De zgan exemplaren worden verkocht in de originele verpakking en zien er volledig als nieuw uit. Het aantal standby uren is minder dan 3 maanden. De refurbished exemplaren hebben langer standby gestaan, vertonen soms enige gebruikssporen en hebben meestal geen originele verpakking.

Garantie en firmware updates
Belangrijk om te vermelden: wij geven op onze gebruikte systemen net zo lang garantie als op de 100% nieuwe: 24 maanden omruilgarantie bij mankementen (cfm. onze verkoopvoorwaarden). En uiteraard zorgen we dat bij aflevering gebruikte systemen altijd voorzien zijn van de meest actuele software/firmware versie. Echter bij exemplaren die 100% nieuw verkocht worden in volledig gesloten verpakking, zult u dat uiteraard zelf moeten doen.
Gebruik van actuele firmware is om veiligheidsredenen bij deze systemen van het grootste belang! Zorg dus voor automatische updates of neem de Barco op in een regelmatige controle op firmware updates. 

Systeem op proef of huren?
Wilt u voordat u een dergelijk dure oplossing aanschaft eerst eens 14 dagen proefdraaien? Dat kan. U kunt een Barco CSE-200  2 weken huren voor €100 + verzendkosten. Besluit u daarna tot aanschaf van een Barco systeem dan verrekenen we de betaalde huurprijs (excl. verzend- kosten) van het systeem met de aanschafprijs.

> Link naar YouTube video van Barco 1
> Link naar YouTube video van Barco 2
> Link naar YouTube video van Barco 3
BA-17100
Barco logo gedraaid
Barco ClickShare CX50

Barco CX50Barco logo> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CX-50

R9861522

C5010S

R9861600D01C
Barco
CX-50

ClickShare CX-50 Conference


NIEUW / NEW

Met ClickShare CX-50 kan je je favoriete conferencingtool gebruiken en een vergadering starten op je apparaat, waardoor je een meeslepende vergaderervaring krijgt met een uitzonderlijke audio-visuele kwaliteit. De audiovisuele randapparatuur in de vergaderruimte wordt automatisch via USB aangesloten, waardoor je geen kostbare tijd verspilt bij het aansluiten van camera's of soundbars in de vergader- of conferencingruimte of het directiekantoor.

* Volledige BYOD-onder- steuning
* Samenwerken op afstand in de hoogste kwaliteit
* Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware-update)
* Drievoudig agnostisch: je laptop, je conferencingplatform (UC) en je USB-apparaat.
* HDMI-ingangskabel
*Verbeterde beveiliging
*Verbonden en beheerd in de cloud
*Geleverd met 2 Conferencing Buttons
* Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App


Barco folder algemeen

Datablad CX50

Het betreft een nieuwe set.
Wifi / USB
Nieuw

 

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
3325,-
2619,-

vraag naar voor- raad
BA-17101
Barco logo gedraaid
Barco ClickShare CX50

Barco CX50


> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CX-50

R9861522

C5010S

R9861600D01C
Barco
CX-50

ClickShare CX-50 Conference

ALS NIEUW /
AS NEW
(slechts 2 weken standby tijd)


Zie hierboven de volledige beschrijving.
Wifi / USB
AA+
Als nieuw


Dit demo systeem heeft in totaal slechts 2 weken standby aan gestaan.

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
3325,-
2489,-

vraag naar voor- raad
BA-17102
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CX30

Barco CX-30
Barco logo


> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CX-30

R9861513

C3010S

R9861600D01C
Barco
CX-30

ClickShare CX-30 Conference

NIEUW / NEW
Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten.

Om zo productief mogelijk te kunnen vergaderen, moeten de deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloze draadloze vergaderoplossing die op elk apparaat kan worden gebruikt om teams samen te brengen - waar ook ter wereld - om deel te nemen aan inclusieve vergaderingen die de beste ideeën en discussiepunten opleveren. Compatibel met alle pc's, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen; ClickShare CX-30 kan van kleine tot middelgrote vergaderruimten innovatieve vergader- en conferencing- faciliteiten maken.

Communiceer, bespreek en werk samen met deelnemers op afstand en organiseer interactieve vergaderingen met touch-back, aantekeningen en blackboarding. Met Clickshare CX-30 kan je overal ter wereld een vergadering beginnen met collega’s en belanghebbenden. Compleet met volledige ‘Bring Your Own Device’ -ondersteuning, laat de Clickshare CX-30 de deelnemers aan de vergadering gebruik maken van hun eigen apparaat.

ClickShare CX-30

 • Volledige BYOD-ondersteuning
 • Werk samen op afstand
 • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware-update)
 • Werkt met je apparaat, je conferencingplatform (UC) en je eigen randapparatuur
 • Verbeterde beveiliging
 • Verbonden en beheerd in de cloud
 • Geleverd met 2 Conferencing Buttons
 • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App
 • Barco Clickshare Conference CX-30 | ‘BYOD’

Met Barco Clickshare Conference CX-30 is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De Barco Clickshare Conference CX-30 kan bovendien draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audio. Waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

Barco folder algemeen

Datablad CX30

 
Wifi / USB
Nieuw


Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
2575,-
2129,-

vraag naar voor- raad
BA-17103
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CX30

Barco CX-30
> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CX-30

R9861513

C3010S

R9861600D01C
Barco
CX-30

ClickShare CX-30 Conference

ALS NIEUW /
AS NEW
Zie hierboven de volledige beschrijving.
Wifi / USB
Refurb AA
Als NieuwTotale standby tijd minder dan  6 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
2575,-
1975,-

vraag naar voor- raad
BA-17104
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CX20


Barco CX-20
Barco logo> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CX-20

R9861512EU

C3010S

R9861600D01C
Barco
CX-20

Barco Clickshare CX-20 Conference

NIEUW / NEW

Eenvoudig draadloos vergaderen voor kleine vergaderruimten en huddle-ruimten

Organisaties hebben vandaag een vlotte hybride samenwerking en flexibiliteit nodig, vooral bij teamvergaderingen in huddle rooms. Barco ClickShare CX-20 biedt hiervoor de perfecte oplossing. Stimuleer creatieve innovatie via vlottedraadloze vergaderingen. ClickShare CX-20 waarborgt een perfecte hybride samenwerking met slechts één klik.

Start een huddle- vergadering vanaf je apparaat

ClickShare CX-20 staat garant voor vlot draadloos vergaderen met slechts één klik. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een hybride huddle-vergadering vanaf uw apparaat te starten. Met ons agnostische draadloze vergadersysteem start u in minder dan zeven seconden een hybride vergadering vanaf uw laptop, en met uw favoriete vergadertool. Ga binnen en maak automatisch verbinding met andere apparaten zoals camera's, microfoons, luidsprekers en soundbars. Gegarandeerde tijdsbesparing en maximale efficiëntie. Kies voor een vlotte hybride samenwerking met slechts één klik. Voor uw medewerkers en gasten.Barco folder algemeen

Datablad CX20

 
Wifi / USB
Nieuw


Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
2050,-
1999,-

vraag naar voor- raad
BA-17105
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CX20
Barco CX-20

> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CX-20

R9861512EU

C3010S

R9861600D01C
Barco
CX-20

Barco Clickshare CX-20 Conference

ALS NIEUW /
AS NEW


DIT SYSTEEM HEEFT SLECHTS 90 minuten standby gestaan!

Zie hierboven de volledige beschrijving.
Wifi / USB
ALS NIEUW

Open verpakking, nagnoeg geen standby tijd
(minder dan 2 uur!)

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
2050,-
1825,-

vraag naar voor- raad

BA-17107
Barco logo gedraaid Barco ClickShare C-10Barco C-10

Barco logo
C-10

R9861511EU

C3010S

R9861600D01C
Barco
C-10

Barco Clickshare C-10 Present

NIEUW / NEW

Technologie zorgt ervoor dat deelnemers in een hybride vergadering betrokken, geïnspireerd en actief zijn. ClickShare C-10 voegt interactieve functies toe aan een volledige BYOD-ondersteuning en verzekert een eenvoudige draadloze presentatie in middelgrote tot grote vergaderruimten. De draadloze presentatiehub geeft uw vergaderingen een echte boost met slechts één klik op de ClickShare Button of ClickShare-app, vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

Met de Barco ClickShare C-10 kunt u snel een eenvoudige, draadloze samenwerking in middelgrote- en grote vergaderruimten. De C-10 kan worden gebruikt als stand-alone apparaat of in combinatie met uw bestaande vergaderruimte, waardoor hybride vergaderingen in bestaande Microsoft Teams-, Zoom- of Webex-ruimtesystemen mogelijk zijn met eenvoudig draadloos delen van inhoud met één klik.

Voor- en nadelen van de Barco C-10 ClickShare Present:

 • Snel en eenvoudig draadlooze samenwerking opstarten.
 • Ondersteunt volledige interactiviteit (touch back, blackboarding en annotation).
 • Verbeterde beveiliging van de gedeelde content.
 • Werkt met o.a. Teams, Zoom en Webex vergadersystemen.
 • Content tot maximaal 4K voor haarscherpe beelden.
 • Werkt via LAN, WiFi en HDMI connectie.
 • Volledige BYOD (bring your own device) ondersteuning.
 • Verbonden met en beheerd in de cloud voor lage operationele kosten.
 • Geschikt voor Airplay, GoogleCast, Mira Cast (afhankelijk van configuratie en firmware).
 • Niet geschikt voor huddle ruimte of kleine vergaderruimte, daar is de C-5 beter geschikt voor.

Barco folder algemeen

Datablad C-10
Wifi / USB
Nieuw

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
1325,-
1239,-vraag naar voor- raad

BA-17108
Barco logo gedraaidBarco ClickShare C-10
Barco C-10
C-10

R9861511EU

C3010S

R9861600D01C
Barco
C-10

Barco Clickshare C-10 Present

ALS NIEUW /
AS NEW


Zie hierboven de volledige beschrijving.
Wifi / USB
ALS NIEUW

Open verpakking, nagnoeg geen standby tijd

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
1325,-
1099,-vraag naar voor- raad
BA-17109
Barco logo gedraaid Barco ClickShare C-5Barco C5 -01

Barco C-5 02Barco logo
Nieuw!
C-5

R9861505EU

C3010S
Barco
C-5

Barco Clickshare C-5 Present

NIEUW / NEW


Met de Barco ClickShare C-5 kunt u snel een eenvoudige, draadloze samenwerking in kleine vergaderruimten en huddle-ruimtes opstarten. De C-5 kan worden gebruikt als stand alone apparaat of in combinatie met uw bestaande vergaderruimte, waardoor hybride vergaderingen in bestaande Microsoft Teams-, Zoom- of Webex ruimte- systemen mogelijk zijn met eenvoudig draadloos delen van inhoud met één klik.
Voor- en nadelen van de Barco C-5 ClickShare Present 

 • Snel en eenvoudig draadloze samenwerking opstarten.
 • Verbeterde beveiliging van de gedeelde content.
 • Werkt met o.a. Teams, Zoom en Webex vergadersystemen.
 • Content tot maximaal 4K voor haarscherpe beelden.
 • Werkt via LAN, Wifi en HDMI connectie.
 • Volledige BYOD (bring your own device) ondersteuning.
 • Verbonden met en beheerd in de cloud voor lage operationele kosten.
 • Geschikt voor Airplay, GoogleCast, Mira Cast (afhankelijk van configuratie en firmware).
 • Er wordt GEEN button meegeleverd, deze kunt u indien gewenst los bijbestellen (NB: alleen button met model nummer  R9861600D01C)
 • Geen touch back, blackboarding en annotatie functionaliteit; de C-10 heeft dit wel.
 • Volledig draadloos streamen van videobeelden van Zoom of Teams meeting niet mogelijk, zie daarvoor de CX20, CX-30 en CX-50 modellen.
 • Niet geschikt voor middelgrote en grote vergaderruimtes

Meegeleverd in doos:

- C-5 ClickShare Present
- Gebruiksaanwijzing 

Barco folder algemeen

Datablad C-5
 
Wifi / USB
Nieuw


Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
850,-
725,-


meer-
dere op voor- raad


BA-17110
Barco logo gedraaid Barco ClickShare C-5
Barco C5 -01
C-5

R9861505EU

C3010S
Barco
C-5

Barco Clickshare C-5 Present

ALS NIEUW /
AS NEW

Zie hierboven de volledige beschrijving.

fi / USB ALS NIEUW
REFURB A

Totale standby tijd minder tussen 6 en 18 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
850,-
509,-


vraag naar voor- raad
BA-17128
Barco logo gedraaid Barco ClickShare ClickPad USB-C
4e Generatie

Barco Clickshare Button 4e Gen 
R9861600D01C 


Barco
CLICKPAD USB-C 4e Gen.

Barco Clickshare USB-C Button
4e Generation

NIEUW / NEW

USB ClickPad met USB-C stekker.
LET OP! Deze ClickPad button past uitsluitend op de meest recente C en CX serie van Barco (C-5, C10, CX-20. CX30 en CX50). Wij leveren een verloopje USB-C naar USB-A mee zodat u de button met verschillende laptops en PC's verbonden kan worden.

Barco folder algemeen

Datablad ClickPad 4e Gen USB-C

Wifi / USB
Nieuw alu/ zwart
299,-
229,-


BA-17129
Barco logo gedraaid Barco ClickShare ClickPad USB-C
4e Generatie

Barco Clickshare Button 4e Gen 
R9861600D01C 


Barco
CLICKPAD USB-C 4e Gen.

Barco Clickshare USB-C Button
4e Generation

Vrijwel nieuw
GRADE AA+


USB ClickPad met USB-C stekker.
LET OP! Deze ClickPad button past uitsluitend op de meest recente C en CX serie van Barco (C-5, C10, CX-20. CX30 en CX50). Wij leveren een verloopje USB-C naar USB-A mee zodat u de button met verschillende laptops en PC's verbonden kan worden.

Barco folder algemeen

Datablad ClickPad 4e Gen USB-C

Wifi / USB
Refurb AA+ alu/ zwart
299,-
204,-


BA-17111
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-800


Barco CSE-800 -02
Barco CSE-800 01

Clickpad USB-A

> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CSE-800 

R9861580
Barco
CSE-800

Barco Clickshare CSE-800
REFURB /
GRADE A

De Barco CSE800 is de laatste versie van de populaire 200 serie. Met de CSE200+ zend u beelden in 4K naar het grote scherm. Ook kan de CSE200+ met nog meer (16) gelijktijdige verbindingen werken. Twee personen kunnen gelijktijdig hun scherm op het grote scherm tonen.

De CSE-800 wordt geleverd met 4 wifi antennes en 2 ClickPads. U kunt uiteraard meer ClickPads toevoegen.

Barco folder algemeen

Datablad CSE-800
Wifi / USB
Refurbished

GRADE A

Minimale gebruiks- sporen mogelijk

Standby tijd maximaal ca. 6 tot 18 maanden.

Met 24 maanden  volledige garantie!
alu/ zwart
3800,-
2249,-


BA-17112
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200+


Barco CSE-200+ vz


Clickpad USB-A
> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CSE-200+  EU

R9861521EU

5400503000180
Barco
CSE-200+

Barco Clickshare CSE-200 Plus
NIEUW
/ NEW

De Barco CSE200+ is de laatste versie van de populaire 200 serie. Met de CSE200+ zend u beelden in 4K naar het grote scherm. Ook kan de CSE200+ met nog meer (16) gelijktijdige verbindingen werken. Twee personen kunnen gelijktijdig hun scherm op het grote scherm tonen.
De CSE-200+ wordt geleverd met 2 ClickPads. U kunt uiteraard meer ClickPads toevoegen.

Barco folder algemeen

Datablad CSE200+

Het betreft een 100% nieuwe set.
Wifi / USB
Nieuw!


Met 24 maanden  volledige garantie!
alu/ zwart
1883,-
1899,-

vraag naar voor- raad
BA-17113
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200+


Barco CSE-200+ vz


Clickpad USB-A
> ACTIE: NU MET GRATIS CLICKPAD TRAY twv € 59 !
CSE-200+  EU

R9861521EU

5400503000180
Barco
CSE-200+

Barco Clickshare CSE-200 Plus
ALS NIEUW / DEMO

De Barco CSE200+ is de laatste versie van de populaire 200 serie. Met de CSE200+ zend u beelden in 4K naar het grote scherm. Ook kan de CSE200+ met nog meer (16) gelijktijdige verbindingen werken. Twee personen kunnen gelijktijdig hun scherm op het grote scherm tonen.
De CSE-200+ wordt geleverd met 2 ClickPads. U kunt uiteraard meer ClickPads toevoegen.

Barco folder algemeen

Datablad CSE200+

Het betreft een gebruikt systeem met minder dan 1 jaar standby tijd.
Wifi / USB
Refurbished

Totale standby tijd minder dan 2 weken!!

Met 24 maanden  volledige garantie!


alu/ zwart
2883,-
1675,-

vraag naar voor- raad
BA-17114
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200
Barco CSE200 front

Barco CSE200 back


Barco Clickpad + laptop

CSE-200EU

R9861520EU

5400503000067
Barco
CSE-200

Barco Clickshare CSE-200

NIEUW / NEW

De Barco CSE200 is de momenteel meest verkochte versie van de populaire 200 serie.
•   Draadloze verbinding met
    het centrale scherm
•   Tot 2 gebruikers op het
    scherm
•   Uitstekende ruimtelijke
    dekking dankzij de 2 externe
    WIFI antennes
•   Inclusief 2 stuks
    Clickshare buttons
•   Delen vanaf laptop, tablet
    of smartphone
•   Verbeterde beveiligings- 
    functies
•   Touch-backondersteuning
•   Centraal management
•   Wordt geleverd met
    gebruiksaanwijzing, voeding
    en uiteraard 24 maanden
    VOLLEDIGE garantie

Ook nieuwe systemen voorzien wij op de dag van verzending van de nieuwste firmware van Barco.

U kunt naast de 2 mee geleverde ClickPads nog meerdere buttons toevoegen.

Barco folder algemeen

Datablad CSE200

Het betreft een nieuwe ongebruikte set.
Wifi / USB
Nieuw!


Met 24 maanden  volledige garantie!
alu/ zwart
2249-
1199,-BA-17115
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200
Barco CSE200 front
CSE-200EU

R9861520EU

5400503000067
Barco
CSE-200

Barco Clickshare CSE-200
REFURB /
GRADE AA


Dit vrijwel nieuwe / refurb exemplaar heeft minder dan 6 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met 2 Clickpad Buttons, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CSE-200.
Wifi / USB
Refurbished

GRADE AA

Standby tijd maximaal ca. 6 maanden.

Met 24 maanden  volledige garantie!alu/ zwart
2249,-
1049,-


BA-17116
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200
Barco CSE200 front
CSE-200EU

R9861520EU

5400503000067
Barco
CSE-200

Barco Clickshare CSE-200
REFURB /
GRADE A


Dit vrijwel nieuwe / refurb exemplaar heeft tussen 6  en 18 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met 2 Clickpad Buttons, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CSE-200.
Wifi / USB
Refurbished

GRADE A

Minimale gebruiks- sporen mogelijk

Standby tijd maximaal ca. 6 tot 18 maanden.

Met 24 maanden  volledige garantie!alu/ zwart
2249,-
949,-


BA-17117
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200
Barco CSE200 front
CSE-200EU

R9861520EU

5400503000067
Barco
CSE-200

Barco Clickshare CSE-200
REFURB /
GRADE A/B


Dit vrijwel nieuwe / refurb exemplaar heeft tussen 18  en 36 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met 2 Clickpad Buttons, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CSE-200.
Wifi / USB
Refurbished

GRADE A/B


Gebruikt exemplaar in  nette staat. Enige gebruiks- sporen mogelijk

Standby tijd tussen 18 en 36 maanden


Met 24 maanden  volledige garantie!
 
alu/ zwart
2249,-
799,-


BA-17118
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CSE-200
Barco CSE200 front
CSE-200EU

R9861520EU

5400503000067
Barco
CSE-200

Barco Clickshare CSE-200
REFURB /
GRADE B


Dit vrijwel nieuwe / refurb exemplaar heeft meer dan 36 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met 2 Clickpad Buttons, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CSE-200.
Wifi / USB
Refurbished

GRADE B

Gebruikt exemplaar in redelijk nette staat. Gebruiks- sporen mogelijk

Standby tijd meer dan 36 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!


 
alu/ zwart
2249,-
645,-


BA-17119
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100EU


Barco CS-100EU


Barco ClickPad USB-A
Let op: 
De Barco CS100 is INCLUSIEF 1x Clickpad Button. De verder indentieke CS-100 Huddle (zie hieronder) wordt geleverd ZONDER Clickshare button en is daardoor ook goedkoper.
CS-100EU

R9861510EU

5400503000036
Barco
CS-100

Barco Clickshare CS-100

NIEUW / NEW
De Barco CS100 is de eenvoudigste en daardoor goedkoopste uitvoering van de bekende Barco ClickShare CS serie. De CS-100 heeft geen externe WIFI antennes en daardoor minder ruimtelijke dekking dan de grotere CSE-200.
De gewone CS-100 wordt geleverd met 1 Clickshare button. De CSE-200 heeft standaard 2 buttons.

De CS-100 is een zelfstandig model met een HDMI-uitgang, die het mogelijk maakt om tot 8 gebruikers aan te sluiten, waarbij één gebruiker tegelijk deelt. Het kan ook worden geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk en centraal worden beheerd, om te genieten van een uniforme ervaring van je huddle-ruimte tot je directiekantoor. De CS-100  bevat de standaard ClickShare-beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling, aanmeldingsbeheer, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.

Barco folder algemeen

Datablad CS-100

Het betreft een nieuwe ongebruikte set.
Wifi / USB
Nieuw


Met 24 maanden  volledige garantie!
alu/ zwart
1299,-
950,-

vraag
naar voor- raad

BA-17120
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100EU
Barco CS-100EU


Let op: 
Barco CS100 is INCLUSIEF 1x Clickpad Button

CS-100EU

R9861510EU

5400503000036
Barco
CS-100

Barco Clickshare CS-100

GRADE AA
Bijna NIEUW


Dit vrijwel nieuwe / refurb exemplaar heeft minder dan 6 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100
Wifi / USB
Refurbished

Gebruikt exemplaar in zeer nette staat.

Standby tijd maximaal 6 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!


alu/ zwart
1299,-
895,-

vraag
naar voor- raad

BA-17121
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100EU
Barco CS-100EU


Let op: 
Barco CS100 is INCLUSIEF 1x Clickpad Button
CS-100EU

R9861510EU

5400503000036
Barco
CS-100

Barco Clickshare CS-100

REFURB
GRADE A


Dit vrij nieuwe / refurb exemplaar heeft tussen 6 en 18 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100
Wifi / USB
Refurbished

Gebruikt exemplaar in zeer nette staat.

Standby tijd tussen ca. 6 en 18 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!


alu/ zwart
1299,-
719,-

vraag
naar voor- raad

BA-17122
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100EU
Barco CS-100EU


Let op: 
Barco CS100 is INCLUSIEF 1x Clickpad Button

CS-100EU

R9861510EU

5400503000036
Barco
CS-100

Barco Clickshare CS-100

REFURB
GRADE A/B


Dit refurb exemplaar heeft tussen 18 en 36 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100 
Wifi / USB
Refurbished

Gebruikt exemplaar in zeer nette staat.

Standby tijd tussen 18 en 36 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!


alu/ zwart
1299,-
599,-

vraag
naar voor- raad

BA-17123
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100EU
Barco CS-100EU


Let op: 
Barco CS100 is INCLUSIEF 1x Clickpad Button

CS-100EU

R9861510EU

5400503000036
Barco
CS-100

Barco Clickshare CS-100

REFURB
GRADE B


Dit refurb exemplaar heeft tussen meer dan 36 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100
Wifi / USB
Refurbished

Gebruikt exemplaar in zeer nette staat.

Standby tijd meer dan 36 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!


alu/ zwart
1299,-
449,-

vraag
naar voor- raad

BA-17124
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100 Huddle
Barco ClickShare CS-100 EU

Let op: 
Bij de Barco CS100 Huddle is GEEN Clickpad button inbegrepen. Maar u kunt deze wel later los kopen en bij de CS100 Huddle gebruiken.


Barco logo
CS-100Huddle

R9861510HEU 

5400503000241
Barco
CS-100 Huddle

Barco Clickshare CS-100 Huddle

NIEUW / NEW

De Barco CS100 is de eenvoudigste en daardoor goedkoopste uitvoering van de bekende Barco ClickShare CS serie. De CS-100 heeft geen externe WIFI antennes en daardoor minder ruimtelijke dekking dan de grotere CSE-200.
De CS-100 Huddle wordt geleverd ZONDER ClickPad button.

De CS-100 Huddle is een zelfstandig model met een HDMI-uitgang, die het mogelijk maakt om tot 8 gebruikers aan te sluiten, waarbij één gebruiker tegelijk deelt. Het kan ook worden geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk en centraal worden beheerd, om te genieten van een uniforme ervaring van je huddle-ruimte tot je directiekantoor. De CS-100 Huddle bevat de standaard ClickShare-beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling, aanmeldingsbeheer, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.

Het betreft een nieuwe ongebruikte set.

Barco folder algemeen

Datablad CS-100Huddle
 
Wifi / USB Nieuw!


Met 24 maanden  volledige garantie!
alu/ zwart
975,-
799,-

vraag
naar voor- raad
BA-17125
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100 Huddle

Barco ClickShare CS-100 EU
Let op: 
Bij de Barco CS100 Huddle is GEEN Clickpad buttoninbegrepen. Maar u kunt deze wel later los kopen en bij de CS100 Huddle gebruiken.CS-100Huddle

R9861510HEU 

5400503000241
Barco
CS-100 Huddle

Barco Clickshare CS-100 Huddle

GRADE AA
Bijna NIEUW


Dit vrijwel nieuwe / refurb exemplaar heeft minder dan 6 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100 
Wifi / USB
REFURB
GRADE AA

Gebruikt exemplaar in zeer nette staat.

Standby tijd maximaal 6 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!
alu/ zwart
975,-
719,-

vraag
naar voor- raad
BA-17126
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100 Huddle

Barco ClickShare CS-100 EU
Let op: 
Bij de Barco CS100 Huddle is GEEN Clickpad buttoninbegrepen. Maar u kunt deze wel later los kopen en bij de CS100 Huddle gebruiken.
CS-100Huddle

vraag
naar voor- raad

R9861510HEU 

5400503000241
Barco
CS-100 Huddle

Barco Clickshare CS-100 Huddle

REFURB
GRADE A


Dit vrij nieuwe / refurb exemplaar heeft tussen 6 en 18 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100

 
Wifi / USB
REFURB
GRADE A

Gebruikt exemplaar in zeer nette staat.

Standby tijd tussen ca. 6 en 18 maanden

Met 24 maanden  volledige garantie!


alu/ zwart
975,-
579,-

vraag
naar voor- raad
BA-17127
Barco logo gedraaid Barco ClickShare CS-100 Huddle

Barco ClickShare CS-100 EU

Let op: 
Bij de Barco CS100 Huddle is GEEN Clickpad buttoninbegrepen. Maar u kunt deze wel later los kopen en bij de CS100 Huddle gebruiken.
CS-100Huddle

R9861510HEU 

5400503000241
Barco
CS-100 Huddle

Barco Clickshare CS-100 Huddle

REFURB
GRADE A/B
Dit refurb exemplaar heeft tussen 18 en 36 maanden standby gestaan.

Deze gebruikstijd is controleerbaar in het systeem. Uiteraard worden ook gebruikte systemen geleverd met een Clickpad Button, voeding, gebruiksaanwijzing en voorzien van de nieuwste firmware en een volledige garantie van 24 maanden.

Zie de volledige beschrijving bij de nieuwe CS-100

 
Wifi / USB
REFURB
GRADE A/B

Gebruikt exemplaar in  nette staat.

Standby tijd meer dan 18 tot 36 maanden


Met 24 maanden  volledige garantie!

alu/ zwart
975,-
499,-

vraag
naar voor- raad
BA-17130
Barco logo gedraaid Barco ClickShare ClickPad USB-C

Barco ClickPad USB-C
Barco ClickPad USB-A


 
R9861500D01C 

5400503000227
Barco
CLICKPAD USB-C 3e Gen.

Barco Clickshare USB-C Button
3e Generation

NIEUW / NEW
Extra USB ClickPad met USB-C stekker. Deze ClickPad past op recente Smartphones en laptops met alleen een USB-C connector. 

Barco folder algemeen

Datablad ClickPad USB-C

Nieuw exemplaar.
Wifi / USB
Nieuw alu/ zwart
299,-
245,-


vraag naar voor- raad

BA-17131 Barco logo gedraaid Barco ClickShare ClickPad USB-C

Barco ClickPad USB-C
 
R9861500D01C 

5400503000227
Barco
CLICKPAD USB-C 3e Gen.

Barco Clickshare USB-C Button
3e Generation


REFURB - GRADE A
Met 24 maanden  volledige garantie!

Zie hierboven de volledige beschrijving.
Wifi / USB
REFURB

Mogelijk enige gebruiks- sporen
alu/ zwart
299,-
220,-

vraag naar voor- raad
BA-17132 Barco logo gedraaid Barco ClickShare ClickPad USB-A

Barco Clickshare Button USB-A
 
R9861500D01

5400503000005
Barco
CLICKPAD USB-A 2e Gen.

Barco Clickshare USB-A Button
3e Generation

NIEUW / NEW

Extra USB ClickPad met de gewone USB-A stekker. Deze ClickPad past op de meeste laptops en PC's.
 

Barco folder algemeen

Datablad ClickPad USB-A

Nieuw exemplaar.
Wifi / USB
Nieuw

alu/ zwart
299,-
215,-


BA-17133
Barco logo gedraaid Barco ClickShare ClickPad USB-A
Barco Clickshare Button USB-A
 
R9861500D01

5400503000005
Barco
CLICKPAD USB-A 2e Gen.

Barco Clickshare USB-A Button
3e Generation


REFURB - GRADE A

Met 24 maanden  volledige garantie!

Zie hierboven de volledige beschrijving.
Wifi / USB
REFURB

Mogelijk enige gebruiks- sporen
alu/ zwart
299,-
155,-


BA-17134 Barco logo gedraaid Barco ClickShare Tray

Barco ClickPad Tray
Barco ClickPad Tray 2
R9861500T01


5400503000012
Barco
CLICKPAD BUTTON TRAY 

Barco Clickshare Button TRAY


NIEUW / NEW
De stijlvolle ClickShare Tray houdt de Buttons vast wanneer ze niet in gebruik zijn. Er passen tot vier Buttons in één Tray.
Diameter onderaan: 80 mm
Hoogte: 132 mm
Breedte boven:124,1 mm
Gewicht 460 g

Barco folder algemeen

Datablad ClickShare Tray

NB: geen ClickPads inbegrepen.
nvt
Nieuw!
alu/ zwart
139,-
72,-

BA-171335 Barco logo gedraaid Barco ClickShare Tray

Barco ClickPad Tray
R9861500T01


5400503000012
Barco
CLICKPAD BUTTON TRAY 

Barco Clickshare Button TRAY


REFURB / GRADE A
Zie hierboven de volledige beschrijving.
nvt
REFURB
ALS NIEUW
alu/ zwart
139,-
59,-

BA-17136
Barco logo gedraaid Barco LINK

Barco LINK 1
Barco Link 2

Barco
CLICKSHARE LINK

Barco Clickshare LINK


NIEUW / NEW
BARCO - ClickShare LINK - tbv aansluiten IPAD (oudere modellen) op 1e en 2e generatie BARCO Clickshare systemen

De ClickShare Link biedt
vraag
naar voor- raad
de mogelijkheid om een iPad aan te sluiten op het ClickShare-systeem. Bij gebruik gedraagt de iPad zich als een extra laptop.
Presenteer vanaf je iPad

iPads worden steeds belangrijker als mobiele vergaderruimteapparaten, omdat ze klein en uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Met de ClickShare Link kunnen gebruikers de inhoud van het iPad-touchscreen naar het grote vergaderruimtescherm krijgen. Er zijn geen beperkingen aan de inhoud die moet worden weergegeven: wat u op het iPad-scherm ziet, wordt weergegeven "zoals het is". Merk echter op dat de ClickShare Link alleen video streamt, dus geluid wordt niet ondersteund.


Barco folder algemeen

Datablad Barco LINK

Het betreft een nieuwe ongebruikte exemplaar. NB: geen ClickPads inbegrepen.
nvt
Nieuw!

Met 24 maanden  volledige garantie!
zwart
399,-
155,-INTERACTIEVE WHITEBOARDS:  SMARTBOARD / DIGIBOARD / ACTIVBOARD

AV-Outlet levert ook refurbished digitale interactieve schoolborden van het merk Smart. Smart is wereldwijd de marktleider op het gebied van deze borden, beamers en aanraakschermen. De Smartboard en Smart schermen zijn volledig afgestemd op het gebruik voor onderwijs, cursuslocaties en boardrooms. Toepassing van deze techniek opent compleet nieuwe mogelijkheden in het houden van presentaties, bij creatieve processen en in het samenwerken in projectteams. Een vergaderzaal met een modern Smartboard zorgt direct voor een innovatief en vooruitstrevend imago van uw organisatie.
De prijzen voor de whiteboards zijn "af Bemmel". Dat wil zeggen dat de verzendkosten in beginsel altijd worden doorberekend. Vanwege de hoge verzendkosten wordt in beginsel niet internationaal verzonden, uitgezonderd België. Wij kunnen de SmartBoards ook bij u monteren, vraag ons naar een offerte.

BO20100

Smart
Smart logo
SmartBoard SB685i + UX60 shortrow beamer

SB685 + UX60
Smartboiard SB685 + UX60
Nu met €100 korting op montage of op de Smart speakerset!!

Smart
SmartBoard SB685i
+ UX60 beamer

Een zeer groot breedbeeld (16:10) whiteboard (diameter 87 inch!) met Smart aanraaktechnologie. Inclusief Smart UX60 shortrow breedbeeld beamer, stiften, wisser en ophangmateriaal, exclusief speakers.
Voor gebruik in school, vergaderzaal of boardroom maar ook prachtig voor film/tv weergave in man-cave of kantine.

> Vergelijking SB660, SB680, SB685

> Meer informatie

Extra opties:
Smart USB speakerset €129
Montage op locatie € 349 incl. reiskosten (NL)


Gebruikt systeem in uitstekende staat.

Beamerlamp minstens 65% resterende brandduur.

Wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.5578,-
499,-
BO20050

Smart
Smart logo
Smart Kapp42" digitale FLIPOVER  NB: afgebeelde trolley is apart leverbaar

Smart Kapp42 2Smart Kapp42
63,5 cm breed , 119.9 cm hoog

Smart
Kapp42 intercatief whiteboard
Uw digitale flipover van de toekomst. Deze wordt standaard geleverd met een bevestigings- steun voor montage aan de muur. Wilt u uw SMART Kapp ook in andere ruimtes gebruiken dan kunt u kiezen voor een verrijdbare trolley. SMART Kapp is heel eenvoudig in gebruik en behoeft geen ingewikkelde installaties. Schrijf en teken op de glasplaat met een whiteboard stift en verwijder de notities gemakkelijk.
Door de QR-code van uw SMART Kapp te scannen maakt u connectie met uw mobile device. Hierdoor is het mogelijk uw notities als snapshots op uw telefoon of tablet te bewaren. Via een link kunt u ook anderen waar ook ter wereld mee laten kijken naar de live weergave. Indien u voor de eerste keer gebruik maakt van SMART Kapp wordt u automatisch naar de Apple app store of Google Play geleid waar u de SMART Kapp app kunt downloaden.

Voor gebruik in huddleroom, vergaderzaal, boardroom of in het onderwijs.

De wandmontage is bij de Smart Kapp42 inbegrepen.
Het is ook mogelijk de Smart Kapp42 op een verrijdbare onderstel te plaatsen voor gemakkelijk gebruik in verschillende ruimten. Dit onderstel is apart leverbaar (zie hieronder).

> Meer informatie


nieuw

wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.


Eerst een keer proberen? U kunt deze Kapp42 ook per week huren om uit te proberen.
Nu voor €90 per week exclusief transport.
Kapp42

 899,-
299,-

BO20052

Smart
Smart logo
Smart Kapp84" digitale FLIPOVER 
  
Smart Kapp84

Smart Kapp84 2


142,2 cm breed, 95.6 cm hoog

Smart
Kapp84 intercatief whiteboard
Uw digitale flipover van de toekomst. Dit 84" white board wordt standaard geleverd met een bevestigingssteun voor montage aan de muur. Wilt u uw SMART Kapp ook in andere ruimtes gebruiken dan kunt u kiezen voor een verrijdbare trolley. SMART Kapp is heel eenvoudig in gebruik en behoeft geen ingewikkelde installaties. Schrijf en teken op de glasplaat met een whiteboard stift en verwijder de notities gemakkelijk.
Door de QR-code van uw SMART Kapp te scannen maakt u connectie met uw mobile device. Hierdoor is het mogelijk uw notities als snapshots op uw telefoon of tablet te bewaren. Via een link kunt u ook anderen waar ook ter wereld mee laten kijken naar de live weergave. Indien u voor de eerste keer gebruik maakt van SMART Kapp wordt u automatisch naar de Apple app store of Google Play geleid waar u de SMART Kapp app kunt downloaden.

Voor gebruik in huddleroom, vergaderzaal, boardroom of in het onderwijs.

> Meer informatie

vrijwel nieuwstaat

wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.
 1299,-
955,-
BO20053

Smart
Smart logo


Trolley tbv Smart Kapp42"

Smart Kapp42 Trolley 01Smart Kapp42 Trolley 02

Trolley voor bv Kapp42
De Smart Kapp42 is standaard voorzien van wandmontage. Maar in veel situaties is montage op een daarvoor geschikte trolley veel aantrekkelijker. Zo kunt u de Smart Kapp42 in verschillende ruimten inzetten of bij een vergadering of bijeenkomst centraal opstellen en later weer wegrollen.

Deze design trolley is speciaal ontworpen voor de
SMART Kapp42


De trolley is gemakkelijk te verrijden, zodat deze in meerdere (vergader)ruimtes in te zetten is.

Specificaties
- Hoogte;  180 cm (incl. Kapp)
- Diepte;  57 cm
- Voorzien van 4 dubbele zwenkwielen met een diameter van 75 mm, waarvan 2 geremd
Gemakkelijk te monteren.


> Meer informatie

nieuw

wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.Kapp42
Trolley
 369,-

159,-

BO20101

Smart
Smart logo
SmartBoard X885

Smartboard X885

SBX885


Smart
SmartBoard X885
> alleen Board

Een zeer groot breedbeeld (16:10) whiteboard (diameter 87 inch!) met Smart aanraaktechnologie. Inclusief stiften, wisser en ophangmateriaal, maar exclusief beamer en speakers. Uiteraard hebben wij ook de juiste Smart beamer voor dit board, maar u kunt hem ook combineren met uw eigen beamer of gebruiken zonder beamer.
De SBX885 heeft de volgende eigenschappen:
- 87"Breedbeeld projectievlak!
- Multitouch ervaring (4 touchpunt)
- Freestyle interactive
- Intuïtieve multiuser pennenbak
- Afsluitbare Pen
- SMART ink
- Duurzaam oppervlak

Voor gebruik in school, vergaderzaal of boardroom.

> Meer informatie

ex demo, nagenoeg in nieuwstaat


wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.

3700,-
 499,-
BO20102

Smart
Smart logo
SmartBoard SBX880 Smartboard tray met alle toebehoren

Smart SBX800 serie pen tray

Smart
SmartBoard SBX800
Smartboard tray

Dit is een pakket met daarin de Smartboardtray voor de nieuwste generatie Smartboarden uit de 800-serie (SBX880, SBX885). In het pakket verder de overige benodigdheden voor dit type Smartboard: 2x ophangstrip, 2x pen, 1x wisser, set met schroeven, pluggen etc, voeding, USB-kabel, handleiding etc.

Nieuwe ongebruikte set.

Nieuw!

319,-
149,-
BO20103

Smart
Smart logo
SmartBoard SBX800 Cat5-XT USB Extender
Smart SBX800 Cat5-XT-02
Smart SBX800 Cat5-XT
SBX800 Cat5-XT

20-01246-20

20-01247-20
Smart
SmartBoard SBX800
Smartboard tray
Cat5 - USB extender

Met dit onderdeel voor de SBX8000 pentray kunt u een Smartboard uit de SBX800 serie op grotere afstand van het bord plaatsen. De reguliere USB verbinding wordt dan vervangen door deze Cat5 verbinding met afzonderlijk deel voor de rechterzijde van de pentray en een deel dat gekoppeld wordt aan de USB poort van de PC.

Gebruikte set in goede staat.
 

Gebruikt

159,-
 75,-
BO20104

Smart
Smart logo
SmartBoard SBM600 Smartboard tray met alle toebehorenSmart SBM600 Pentray
NIEUW / ONGEBRUIKT !
FRU-PT-SBM600i    
Smart
SmartBoard M600i
Smartboard tray

Dit is een pakket met daarin de Smartboardtray voor de nieuwste generatie Smartboarden uit de M600i-serie (SBM680, SBM685). In het pakket verder de overige benodigdheden voor dit type Smartboard: 2x ophangstrip, 2x pen, set met schroeven, pluggen etc, voeding, USB-kabel, handleiding etc.

Nieuwe ongebruikte set.

Nieuw!

349,-
149,-


BO20105

Smart
Smart logo
SmartBoard M600 Smartboard tray met alle toebehorenSmart M600 Pentray
FRU-PT-SBM600
Smart
SmartBoard M600
Smartboard tray

Dit is een pakket met daarin de Smartboardtray voor de nieuwste generatie Smartboarden uit de M600-serie (SBM680, SBM685). In het pakket verder de overige benodigdheden voor dit type Smartboard: 2x ophangstrip, 2x pen, set met schroeven, pluggen etc, voeding, USB-kabel, handleiding etc.

 

Nieuw!

289,-
195,-


BO20106

Smart
Smart logo
SmartBoard Penset
Smart penset
Smart
Penset compleet -
4 kleuren + wisser

Een setje originele SMART pennen + wisser

 

Refurb / bijna als nieuw
32,-
19,-


BO20153

Smart
Smart logo
SmartBoard SB690


SB685i board

Smart
SmartBoard SB690
> alleen Board

Een zeer groot breedbeeld (16:10) whiteboard (diameter 94 inch!) met Smart aanraaktechnologie. Inclusief stiften, wisser en ophangmateriaal, maar exclusief beamer en speakers. Uiteraard hebben wij ook de juiste Smart beamer voor dit board, maar u kunt hem ook combineren met uw eigen beamer of gebruiken zonder beamer.
Voor gebruik in school, vergaderzaal of boardroom.

> Vergelijking SB660, SB680, SB685

> Meer informatie

net exemplaar met minimale gebruikssporen


wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.

2299,-
369,-
BO20110

Smart
Smart logo
SmartBoard SB685i


SB685i board

Smart
SmartBoard SB685i
> alleen Board

Een zeer groot breedbeeld (16:10) whiteboard (diameter 87 inch!) met Smart aanraaktechnologie. Inclusief stiften, wisser en ophangmateriaal, maar exclusief beamer en speakers. Uiteraard hebben wij ook de juiste Smart beamer voor dit board, maar u kunt hem ook combineren met uw eigen beamer of gebruiken zonder beamer.
Voor gebruik in school, vergaderzaal of boardroom.

> Vergelijking SB660, SB680, SB685

> Meer informatie

net exemplaar met minimale gebruikssporen


wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.

2299,-
299,-
BO20111

Smart
Smart logo
SmartBoard SB680
alleen board
SmartBoard SB640

Smart
SmartBoard SB680
> alleen Board

Een zeer groot whiteboard (diameter 77 inch!) met Smart aanraaktechnologie. Inclusief stiften, wisser en ophangmateriaal, maar exclusief beamer en speakers. Uiteraard hebben wij ook de juiste Smart beamer voor dit board, maar u kunt hem ook combineren met uw eigen beamer of gebruiken zonder beamer.
Voor gebruik in school, vergaderzaal of boardroom.

> Meer informatie

gebruikt, maar in uitstekende staat, onbeschadigd


Wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.

2099,-
129,-
BO20112

Smart
Smart logo
SmartBoard SB660
alleen board
SmartBoard SB640

Smart
SmartBoard SB660
> alleen Board

Een kleiner model whiteboard (diameter 64 inch!) met Smart aanraaktechnologie. Inclusief stiften, wisser en ophangmateriaal, maar exclusief beamer en speakers. Uiteraard hebben wij ook de juiste Smart beamer voor dit board, maar u kunt hem ook combineren met uw eigen beamer of gebruiken zonder beamer.
Voor gebruik in kantoor, kleinere vergaderruimte, leslokaal of boardroom.

> Meer informatie

gebruikt, maar in uitstekende staat, onbeschadigd


Wegens de hoge verzendkosten wordt dit artikel NIET internationaal verzonden.

Wij leveren en monteren wel in België.

1899,-
99,-
BO20115
Smart
Smart UX60 Short Trow Beamer Widescreen

Smart UX60 projector

Smart  UX60
Widescreen 16:10 Shorttrow beamer +  muurbevestiging

De UX60 is momenteel de Smart shorttrow voor de widescreean Smartboarden Hij is volledig afgestemd op gebruik in combinatie met de diverse breedbeeld SmartBoards, zoals de SB685i en de SB885. De beamer wordt met de bijpassende muurbeugel boven het Smartboard bevestigd en door de extreme short trow kunt u op het board schrijven zonder in het licht van de beamer te lopen.

* Contrastratio: 2000:1
* Lichtsterkte: 2000 Ansilumen
  (effectief op het board!)
* Lampduur: 4000 (spaarstand)
  of 2500 (high definition)
* HD-ready

> Meer informatie
grijs
Gebruikt / refurbshed

minimaal 50% lampuren resterend

tegen meerprijs ook met nieuwe lamp verkrijg- baar


Wij leveren en monteren ook in België.


3199,-
299,-
BO20121

Smart
Smart logo
Smartboard UF45 Afstandsbediening voor beamer
        CT-90303 Smart Toshiba
CT-90306
Smart / Toshiba
Smart UF45
Remote Control

Originele afstandsbediening voor de UF45 beamer.

Ook geschikt voor de Toshiba  TDP-SB20

gebruikt, maar in uitstekende staat, onbeschadigd49,-
19,-
BO20122

Smart
Smart logo
Smartboard USB speakers
SmartBoard USB speakers1

Smart
Smart USB-speakers

Gebruik uw SmartBoard ook voor presentaties en films met geluid! De Smart USB-speakers worden aan weerszijde van een Smartboard gemonteerd en krijgen hun aansturing via een USB-connectie, wel hebben ze een eigen 240V voeding ten behoeve van de ngebouwde versterker.

> Meer informatie

gebruikt, maar in uitstekende staat, onbeschadigd349,-
149,-
BO20123

Smart
Smart logo
SMARTBOARD GW-MPPE GoWire™ Auto-Launch Cable

Smart GoWire

Smart
GW-MPPE
( GW-MP )
Smart
GoWire USB kabel met ingebouwde software voor Smartboard
Deze USB-kabel bevat een intelligente unit met daarin de Smart Notebook PE software. Met deze kabel kan elke willekeurige PC of laptop worden gekoppeld aan een Smartboard zonder dat programma's en licenties moeten worden geïnstalleerd. Zeer geschikt voor gasten met eigen PC, voor thin clients etc.  
Versie 1.1.980.0 

> Meer informatie

nieuw699,-
99,-
BO20124

Smart
Smart logo
Smartboard bedieningsunit voor UX60 beamer


SB600 Extended Control Panel
20-01437-20
Smart
SB600ix Extended Control panel voor UX60 beamer
Deze unit wordt onder of naast het Smartboard geplaatst en fungeert als aansluitpunt en bedieningsunit voor het Smartboard, beamer en alle andere apparatuur die u zou willen aansluiten (DVD-speler, mediaplayer etc).
Inclusief de bijbehorende uitgebreide kabelset voor video en audio.

> Meer informatie

nieuw199,-
89,-
BO20125

Smart
Smart logo
Smartboard Smart Hub SE240

Smart Hub SE240 vzSmart Hub SE240 kz

Smart Hub SE240
Smart
SMART HUB SE240
Deze unit wordt onder of naast het Smartboard geplaatst en fungeert als aansluitpunt en bedieningsunit voor het Smartboard, beamer, Pc ('s) en alle andere apparatuur die u zou willen aansluiten (DVD-speler, mediaplayer etc).
Inclusief de diverse kabels voor video en audio.

Voorzien van de meest recente software 3.1.7.0

> NL uitleg1
> NL uitleg2


gebruikt in uitstekende staat2299,-
199,-
BO20126

Epson
Epson EB410WE ultra short trow beamer
Epson EB410WE
Epson H330B

EPSON
EB410 WE
Shorttrow Beamer + plafondmontage

Deze beamer wordt geleverd INCLUSIEF een bijpassende beugel voor plafondmontage. Door de shorttrow techniek is de weergave uitstekend zonder dat u zelf in beeld loopt. Zeer geschikt voor alle soorten en merken smartboarden. Gebruikte beamer met goede lamp (minimaal 50% levensduur lamp  resterend).

> Meer informatie
Wit
gebruiktinclusief plafond montagebeugelWij leveren en monteren wel in België.
wit
1499,-
139,-
BO20132

ErgoXS
ErgoXS logo
ErgoXS SmartBoard Trolley - Electrisch verstelbaar hoog/laagErgoXS EFE0100 Smartboard trolley
EFE0100
ErgoXS
Smartboard TROLLEY Electrisch hoog/laag REFURBISHED

Een zeer solide verrijdbare trolley met goed rollende 100mm wielen. Geschikt voor Smartboarden in diverse formaten en verhoudingen (3:4 en breedbeeld), inclusief montage mogelijkheid voor short trow beamer. Digibord Trolley voor projectoren met eigen projectorarm (NEC,Smart,Epson etc.).

Met electrische hoog/laag verstelling voor werkhoogten. Onderkant bord verstelbaar van 25cm tot 92,5 cm. .

> Meer informatie
grijs
Gebruikt exemplaar /

Refurbished met 12 maanden garantie.


Vrachtkosten binnen NL €50

1.595,-
 899,-INTERACTIEVE BEELDSCHERMEN:  SMART PODIUM,  SMART SYMPODIUM

Touchscreens zijn inmiddels vanzelfsprekend voor telefoon en tabletcomputer, maar deze techniek wordt al langer toegepast in high end beeldschermen voor de PC. U kunt deze schermen toepassen in een creatieve omgeving, bij lesdoeleinden op school of universiteit of als hulpmiddel in de boardroom. Misschien kent u de toepassing wel bij voetbalanalyses door Jan van Halst? Met name de firma Smart levert zeer professionele en fraaie schermen voor deze doeleinden die zich ook heel goed laten combineren met een Smartboard aan de muur.

BO20175 Smart
Smart logo
Podium SP524
Smart Podium SP524

SP524NB
Smart
Podium SP524 NB
Full HD / 1080p
Meest recente en luxe breedbeeld touchscreen van Smart. Dit scherm biedt alle mogelijkheden van de Smart Podium schermen maar dan met een zeer fraai en professioneel 24" breedbeeldscherm. Kan worden gebruikt in combinatie met een digiboard/ smartboard, maar ook als regulier scherm bij een PC. Met de speciale pen schrijft en tekent u op het scherm. De Smart-software licentie is gekoppeld aan deze hardware en biedt een ruim pakket aan mogelijkheden voor onderwijs, sprekers en creatieve teams.

Meerdere exemplaren beschikbaar

> Meer informatie
   24"
Gebruikt, in uitstekende staat antraciet/
grey

3199,-
275,-
BO20176 Smart
Smart logo
Podium SP518


Smart Podium SP518
SP518NB
Smart
Podium SP518 NB
Full HD / 1080p
Meest recente en luxe breedbeeld touchscreen van Smart. Dit scherm biedt alle mogelijkheden van de Smart Podium schermen maar dan met een zeer fraai en professioneel 18,5" breedbeeldscherm. Kan worden gebruikt in combinatie met een digiboard/ smartboard, maar ook als regulier scherm bij een PC. Met de speciale pen schrijft en tekent u op het scherm. De Smart-software licentie is gekoppeld aan deze hardware en biedt een ruim pakket aan mogelijkheden voor onderwijs, sprekers en creatieve teams.


> Meer informatie
   18,5"
Gebruikt, in uitstekende staat antraciet/
grey

2099,-
119,-
BO20177
Smart
Smart logo
Podium ID422W
Smart ID422W
Smart ID422W back

Smart
Podium ID422W
Luxe breedbeeld touchscreen. Dit scherm biedt alle mogelijkheden van de Smart Podium en Sympodium schermen maar dan met een zeer fraai en professioneel 22" breedbeeldscherm. Kan worden gebruikt in combinatie met een digiboard/ smartboard, maar ook als regulier scherm bij een PC. Met de speciale pen schrijft en tekent u op het scherm. De Smart-software licentie is gekoppeld aan deze hardware en biedt een ruim pakket aan mogelijkheden voor onderwijs, sprekers en creatieve teams.
In originele verpakking met alle toebehoren. Alleen voor enkele demo doeleinden gebruikt.

Nog 2 exemplaren beschikbaar
Laatste exemplaar!

> Meer informatie

   22"
Nieuw/
demo unit
antraciet/
grey

3199,-
199,-
BO20178
Smart
Smart logo
Sympodium ID370
Smart ID370
Sympodium ID370


Smart
Sympodium ID370

Een professioneel touchscreen beeldscherm. Kan worden gebruikt in combinatie met een digiboard/ smartboard, maar ook als regulier scherm bij een PC. Met de speciale pen schrijft en tekent u op het scherm. De Smart-software licentie is gekoppeld aan deze hardware en biedt een ruim pakket aan mogelijkheden voor onderwijs, sprekers en creatieve teams.
Compleet met alle toebehoren.

> Meer informatie

> Toepassing in onderwijs

> Toepassing in bedrijfsleven
   17"
Gebruikt/
refurbished
antraciet/ grey
2899,-
99,-
BO20179
Smart
Smart logo
Sympodium ID350
Smart ID350

Smart
Sympodium ID350

Een professioneel touchscreen beeldscherm. Kan worden gebruikt in combinatie met een digiboard/ smartboard, maar ook als regulier scherm bij een PC. Met de speciale pen schrijft en tekent u op het scherm. De Smart-software licentie is gekoppeld aan deze hardware en biedt een ruim pakket aan mogelijkheden voor onderwijs, sprekers en creatieve teams.
Compleet met alle toebehoren.

> Meer informatie
   15"
Gebruikt/
refurbished
antraciet/ grey
2299,-
59,-


Documentcamera  /  Visualizer / Visual Presenter

Deze apparaten zijn bedoeld om haarscherpe opnames te maken van materialen, objecten of documenten die u digitaal in beeld wilt brengen via beeldscherm, beamer of videoconferencing. Met een documentcamera kunt u tijdens een videoconferencing de besproken voorwerpen, foto's of documenten in beeld brengen. Het is realtime beeld, dus u kunt de objecten draaien of keren en details aanwijzen of inzoomen op de essentiele punten. Documentcamera's zijn zeer geschikt voor videoconferencing, voor lesdoeleinden in combinatie met een digiboard, om tijdens lezingen de besproken voorwerpen in beeld te brengen maar voor veilingen en taxaties om kleinere voorwerpen aan een zaal voor toehoorders te tonen.

KLIK HIER voor meer algemene informatie over Documentcamera's/visualizers.

DC10111
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision V Solution Cam
WolfVision V Solution Cam front
WolfVision vSolution Cam

WolfVision
V SOLUTION CAM


Back to basics, dat is de essentie van deze recente WolfVision document camera. Een zeer robuust ontwerp, zonder kwetsbare mechanieken maar met LED-verlichting en de mogelijkheid om via PoE voeding te krijgen. Full HD (1080P) en 4 x optische zoom (10x digitaal). Één HDMI uitgang, 2 USB aansluitingen en een netwerk  ingang. Een zeer helder en begrijpelijke bediening via het paneel op de voorzijde.

The WolfVision vSolution Cam demonstrates that simplicity truly is the ultimate sophistication. Drawing on more than 40 years' experience and expertise, WolfVision has engineered a new entry-level Visualizer system, streamlined to include only its essential core components.
The result is an elegant, compact, modern, affordable system that features excellent picture quality, plus the same robust design, and unrivaled ease of use, that is found throughout the entire WolfVision product line. It is an outstanding basic 'live' imaging solution, whether used in combination with a Cynap system, or as a highly portable stand-alone device.

- Default 4x HD zoom
- Adjustment-free lighting
- 1080p HD output /
- 30 frames per second


> Meer informatie

1080P
Als nieuw in originele doos

grijs 1999,-
829,-

DC10100
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-9.4L

WolfVision VZ-9.4L
WolfVision VZ-9.4L

WolfVision
VZ-9.4L

De VZ-9 serie is het topmodel van de draagbare systemen van WolfVision. De VZ9.4L is het actuele model HDMI uitgang, 64x Zoom (16x optisch en 4x digitaal).
De VZ-9.4L heeft een maximale resolutie van 1280x960 (SXGA) en 1080x720 (720P HD).
Kan beeld converteren naar 1920x1080 (1080P HD).
> 1.320.000 pixels.
Voorzien van o.a. 2x HDMI in en 1x HDMI uit. Met laser aanduiding op het werkplad waarmee het actieve deel wordt aangegeven. De laser aanduiding schuift mee met de zoom van het apparaat. Voorzien van een ingebouwd beeldscherm voor voorbeeldweergave etc.
Dit systeem is een profesionele en  superieur oplossing voor collegezaal, leslokaal of vergaderruimte. Uiteraard ook uitermate geschikt voor toepassing in combinatie met videoconferencing.
In een enkele handeling vouwt hij volgens het WolfVision concept uit en is dan gebruiksklaar.


> Meer informatieVERHUUR:
De WolfVision VZ-9.4L is ook te huur:
Eerste dag  -  € 250
Vervolgdag - € 75 /dag720P
In uitstekende staat, lichte gebruiks- sporen

antraciet 7499,-
1299,-

DC10101
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-9plus3

WolfVision VZ-9Plus3


WolfVision
VZ-9plus3

De VZ-9 serie is het topmodel van de draagbare systemen van WolfVision. De Plus3 is een vrij recente uitvoering met 48x Zoom (12x optisch en 4x digitaal) De VZ-9plus3 heeft een maximale resolutie van 1280x960 (SXGA) en 1080x720 (720P HD).
Kan beeld converteren naar 1920x1080 (1080P HD).
> 1.320.000 pixels
Met laser aanduiding op het werkplad waarmee het actieve deel wordt aangegeven. De laser aanduiding schuift mee met de zoom van het apparaat. Voorzien van een ingebouwd beeldscherm voor voorbeeldweergave etc.
Dit systeem is een profesionele en  superieur oplossing voor collegezaal, leslokaal of vergaderruimte. Uiteraard ook uitermate geschikt voor toepassing in combinatie met videoconferencing.
In een enkele handeling vouwt hij volgens het WolfVision concept uit en is dan gebruiksklaar.
Wordt geleverd in complete originele draagtas met alle toebehoren.

> Meer informatie


VERHUUR:
De WolfVision VZ-9Plus3 ook te huur:
Eerste dag  -  € 200
Vervolgdag - € 50 /dagSXGA
en
720P
Gebruikt exemplaar met lichte gebruiks- sporen

antraciet 6799,-
999,-

DC10102
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-9plus

WolfVision VZ-9plus

WolfVision VZ-9plus foult mechanism

WolfVision
VZ-9plus

De VZ-9 serie is het topmodel van de draagbare systemen van WolfVision. De VZ-9plus is de verbeterde 2e versie van dit model met een hoogwaardiger beeldchip voor een hogere resolutie. De VZ-9plus beschikt over 48x Zoom (12x optisch en 4x digitaal) Verder een maximale resolutie van 1280x960 (SXGA) en 1080x720 (720P HD).
Kan beeld converteren naar 1920x1080 (1080P HD).
> 1.320.000 pixels
Voorzien van een ingebouwd beeldscherm voor voorbeeldweergave etc.
Dit systeem is een profesionele en  superieur oplossing voor collegezaal, leslokaal of vergaderruimte. Uiteraard ook uitermate geschikt voor toepassing in combinatie met videoconferencing.
In een enkele handeling vouwt hij volgens het WolfVision concept uit en is dan gebruiksklaar.


> Meer informatie

SXGA
en
720P
In uitstekende staat

antraciet 5750,-
599,-

DC10103
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-9

WolfVision VZ-9WolfVision
VZ-9

De VZ-9 serie is het topmodel van de draagbare systemen van WolfVision. De VZ-9 is daarvan de eerste uitvoering. Met 48x Zoom (12x optisch en 4x digitaal) De VZ-9 heeft een maximale resolutie van 1024x768 (XGA). Kan beeld converteren naar SVGA, HD 720P etc.
> 850.000 pixels
Voorzien van een ingebouwd beeldscherm voor voorbeeldweergave etc.
Dit systeem is een profesionele en superieure oplossing voor collegezaal, leslokaal of vergaderruimte. Uiteraard ook uitermate geschikt voor toepassing in combinatie met videoconferencing.
In een enkele handeling vouwt hij volgens het WolfVision concept uit en is dan gebruiksklaar.


> Meer informatie
XGA
In uitstekende staat

antraciet 4999,-
499,-
DC10104
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-8 light 4

WolfVision VZ8-Light4 vz

WolfVision VZ8-Light4 invouwenWolfVision
VZ-8 Light 4

De VZ-8Light4 is de meest recente uitvoering van de VZ-8. De Light4 biedt niet alleen een Full HD resolutie maar ook DVI en HDMI aansluitingen

Resolutie camera 1920 x 1080
- 30 frames/seconde
-
Optische zoom 14x
- LED-Verlichting
- HDMI Aansluiting UIT
- HDMI aansluiting IN (PC)
 


> Meer informatieVERHUUR:
De WolfVision VZ8.Light 4 is ook te huur:
Eerste dag  -  € 200
Vervolgdag - € 50   /dag

1080P
Bijna nieuw!


Meest recente model
antraciet 4750,-
999,-
DC10105
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-8plus3
WolfVision VZ-8plus3


WolfVision
VZ-8plus3

De VZ-8 serie is de iets eenvoudigere uitvoering van de meest verkochte WolfVision Document Camera. De VZ-8plus3 is een recenter model met DVI en VGA uitgang en een maximale resolutie van 1280x960 / 720P HD.
> 1.320.000 pixels

De Plus3 beschikt over een netwerksaansluiting.
Biedt een maximale optische zoom van 12x en kan dan nog eens 2x digitaal zoomen, dus 24x vergroting maximaal.

> Meer informatie
720P

SCGA
In uitstekende staat

antraciet 4250,-
699,-
DC10108
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-8light2

WolfVision VZ-8light2

WolfVision VZ-8light2


WolfVision
VZ-8light2

De VZ-8 serie is de iets eenvoudigere uitvoering van de meest verkochte WolfVision Document Camera. De VZ8-light2 is een wat ouder model met DVI en VGA uitgang en een maximale resolutie van 1024x768 (XVGA). De Light2 heeft geen netwerksaansluiting maar kan via USBmet een PC worden verbonden.
Biedt een maximale optische zoom van 12x en kan dan nog eens 2x digitaal zoomen, dus 24x vergroting maximaal.


> Meer informatie
XVGA
In uitstekende staat

antraciet 4250,-
449,-
DC10106
Wolfvision

WolfVision logo
WolfVision VZ-7D
WolfVision VZ-7D

WolfVision VZ-7D

WolfVision
VZ-7D

De VZ-7D is de luxere uitvoering van de VZ-5F. Hij is voorzien van een praktische draagtas waarin alle onderdelen veilig kunnen worden opgeborgen en vervoerd. De specificaties komen overeen met de VZ-5D, maar daarnaast heeft hij nog een losse verlichte bodemplaat (ten behoeve van sheets, röntgenfoto's en transparanten) en de mogelijkheid om dia's rechtstreeks in een diahouder te plaatsen zodat deze kunnen worden weergegeven of kunnen worden gedigitaliseerd.
CCD 1/4"
Uitvouwbare document camera met draaibare verlichting, losse verlichte bodemplaat, voeding, handleiding, diverse kabels, draagtas.

> Meer informatie
XGA 72x
In uitstekende staat, zeer weinig gebruikt

antraciet 2750,-
199,-
DC10107
Wolfvision
WolfVision logo
WolfVision VZ-5F
WolfVision VZ-5F


      WolfVision VZ-5F

WolfVision
VZ-5F

De VZ-5F was tot voor kort het instapmodel van Wolfvision. Het is een compacte en eenvoudig te bedienen documentcamera. De camera beschikt alleen over topverlichting. Ook ontbreekt op dit model de dia-lade waarmee dia's gepresenteerd kunnen worden.
CCD 1/4"
Uitvouwbare document camera met draaibare verlichting, voeding, handleiding, S-videokabel

> Meer informatie
XGA 18x
In nette staat, nauwelijks gebruiks- sporen antraciet 2400,-
129,-
DC10109
Wolfvision
WolfVision logo
WolfVision Remote Control - New model
         WolfVision Remote Control new  

WolfVision
Remote Control / Afstandsbediening - New model

Dit recente model afstandbediening is geschikt voor de meest recente modellen van WolfVision zoals de
VZ-8Plus4
VZ-8Light4
VZ9.4L
VZ-9.4F
VZ-3Neo
VZ-8Neo
C-6
C-3
Eye-14Nagenoeg nieuwstaat
zwart
99,-
59,-
DC10110
Wolfvision
WolfVision logo
WolfVision Remote Control - Classic
 WolfVision Remote Control classic

WolfVision
Remote Control / Afstandsbediening - Classic
Dit klassieke model afstandbediening is geschikt voor bijna alle wat oudere WolfVision Document Camera's.
NB: Werkt niet met de nieuwste modellen zoals hierboven genoemd.


Gebruikte staat met enige gebruiks- sporen antraciet 99,-
45,-
DC20201 Elmo
Elmo logo
Elmo L-1n


Elmo L-1n


NIEUW / ONGEBRUIKT !

Elmo
L-1n
* LED verlichting voor het werken in zelfs verduisterde ruimten
* Geschikt om te gebruiken met een microscoop
* SD kaartlezer voor het opslaan van de resultaten.
* Flexibiliteit door de verschillende aansluitingen
* De fascinatie door de mogelijkheid van live bewegende beelden.
* Automatische brightness control voor alle mogelijke situaties
* 5.2X optische zoom met autofocus
* Mooie vormgeving die ook nog tegen een stoot kan.
* Makkelijk in gebruik gezien de 4 toetsen en geen pc nodig.
* A3 formaat weergave oppervlakte

CCD  1/3"
Document Camera, VGA-kabel, netsnoer, afstandsbediening

> Meer informatie
XGA

5,2x
optisch

8x digitaal
Nieuw  / ongebruikt in originele verpakking wit
999,-
199,-
DC30301


Lumens
Lumens logo

Lumens PS600
Lumens PS600

Lumens
PS600

De Lumens PS600 is een zeer compleet en modern XGA systeem met tal van mogelijkheden en aansluitingen. Dit exemplaar was door een klant verkeerd besteld en teruggenomen en is alleen voor enkele productdemo's ingezet. De PS600 heeft een zeer goede camera met uitstekende optische en digitale zoom die een vergroting van 48x mogelijk maken. Verder is het systeem voorzien van een slot voor een geheugenkaart voor de opslag van beelden en filmpjes en heeft hij een netwerkaansluiting voor de koppeling in een netwerk.
CCD 1/3"
Zwarte draagtas met alle onderdelen: document camera, voedingskabel, DVI-kabel, VGA-kabel, S-video etc etc, handleiding en CD-rom

> Meer informatie
XGA, 12x optisch, 4x digitaal, totaal 32x
Nieuw!
Demo unit
antraciet 1999,-
 299,-
DC30302


Lumens
Lumens logo

Lumens DC133

    Lumens DC133

5140804-52 Lumens
DC133

De LumensDC133 is een zeer compacte en mobiele Document Camera, erg geschikt voor sprekers die hun eigen apparatuur mee willen brengen naar lezingen of spreekbeurten. Ook is de DC133 zeer populair in het onderwijs waar hij snel en gemakkelijk kan worden ingezet in combinatie met bv een Smartboard.
Aansluitingen: VGA-in, VGA-out, component, USB

In Lumens draagtas met kabels, afstandsbediening, handleiding.
> Meer informatie
XGA
15x digitale zoom
Nieuw!
Demo unit
rood 749,-
 99,-
DC30303


Samsung

Samsung logo
Samsung SDP-960
Samsung SDP-960
Samsung SDP-960 a
SDP-960
PT03-000097B
Samsung
SDP-960
Digital Presenter

Samsung SDP-960 Visualizer met 1,39 megapixel CMOS-sensor, een hoge kwaliteit zoomlens (6x) en ingebouwde preview-monitor is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende toepas- singen. Met krachtige chipset en innovatieve 2D- en 3D- ruisonderdrukking. De SD-kaart, USB, VGA, DVI, composite, mic, audio en RS232-poorten zorgen voor veelzijdige verbin- dingsmogelijkheden die professionele omgevingen zoals conferentiezalen, universiteiten of rechtszalen vereisen.
Aansluitingen: DVI, VGA-in, VGA-out, component, USB, SD-card etc
 
> Meer informatie
SXGA / WXGA / 720p / 1080p resoluties, lag-free 30fps

48x Zoom (Optical 6X / Digital 8X)
Nieuw!
Demo unit
rood 2.499,-
 279,-


AV-MEUBILAIR, MONITORSTANDS, PLASMASTANDS, VIDEOCONFERENCING MEUBILAIR

Grote schermen, al of niet in combinatie met videoconferencing, dienen op één of andere wijze te worden gemonteerd. Dat kan permanent aan wand of plafond zijn, maar ook een flexibel en verplaatsbaar in een meubel. Wij beschikken over nieuwe en gebruikte verrijdbare plasmastands maar ook wand- en plafondbeugels.
De prijzen voor de plasmastands zijn "af Bemmel". Dat wil zeggen dat de verzendkosten in beginsel altijd worden doorberekend. Afhalen of bezorging in overleg wel mogelijk.

MS20140
Vogel's

Vogel's logo
Vogels WALL3450 Muurbeugel

     Vogels WALL3450                  
Vogels_Wall3450

NIEUW / ONGEBRUIKT !
WALL3450
Vogels
WALL3450
muurbeugel voor zeer grote schermen

Draaibare tv-beugel met dubbele draagarmen voor tv's van maximaal 55 kg
De WALL 3450 is speciaal voor extra grote en zware tv's. Een solide bevestiging voor tv's van 55" tot 100" (140-254 cm). De draaihoek is in totaal 120° en de kantelhoek is in totaal 15°.

Stevige constructie dankzij dubbele draagarmen, ook voor robuuste en zware tv's
De unieke constructie met twee draagarmen zorgt voor een stabiel en krachtig draagvermogen. Door het Screen Protection System voorkom je dat je tv de muur kan raken

> Meer informatie
    nvt
Nieuw
grey /silver
329,-
219,-MS20130
Vogel's

Vogel's logo
Vogels PFT2510 Trolley
Vogels PFT2510 basic
Vogel's PFT2510 trolley met LifeSize                        

7325105
Vogels
PFT2510

De PFT 2510 is een verrijdbare flat panel display trolley welke speciaal is ontwikkeld voor een maximum aan communicatie- kracht of design- intergration. Superieure kwaliteit en vormgeving in combinatie met eigenschappen als “Brand Your Stand”, volledig kabelmanage- ment en Autolock maakt deze flat panel display trolley topklasse.

 Belangrijkste kenmerken:
* In hoogte verstelbaar van 113 tot 177cm
*  Cable storage under the base cover
* "Brand Your Stand" voorzijde
*  Maximum gewicht scherm ca. 55kg
*  FAU 3150/3125 display- interface NIET inbegrepen
* Met optioneel VC-camera tableau boven het scherm

> Meer informatie

Prijs is voor trolley zoals bovenste afbeelding, uiteraard zonder het afgebeelde scherm etc.


VERHUUR:
De Vogels PFT2510 is ook te huur in combinatie met een Philips 65" 4K-scherm:
Eerste dag  -  €169
Vervolgdag - € 75 /dag

    
gebruikt, in prima staat
grey /silver
799,-
399,-MS20132
Vogel's

Vogel's logo
Vogels FAU3150 Display Interface

 Vogel's FAU3150 interface                       

7331504
Vogels
FAU3150 Display Interface

Interface plaat voor bevestiging van grote schermen op bv de PFT2510. Geschikt voor schermen tot 70 kilo.     
gebruikt, in prima staat
grey/ metallic
152,-
99,-MS20137
Vogel's

Vogel's logo
Vogels PFW920
Plasma Wall Mount
           
Vogels PFW 920      
PFW920
Vogels
PFW 920  Plasma Wall Mount (kantelbaar)

Zware kantelbare muurbeugel voor grote en zware schermen. Voor scheren tot 70kg / 65 inch . Wordt gecombineerd met montageplaat FAU3150
     
gebruikt, in prima staat
grey/ metallic
119,-
49,-MS20133
Vogel's

Vogel's logo
PFA 9051 Camera houder t.b.v. PFT2510

Vogel's PFA9051 Camerahouder
                        

7390510
Vogels
PFA 9051 Camera houder t.b.v. PFT2510
 Vogel’s PFA9051 is een accessoire plateau speciaal ontworpen voor video conference camera’s. De hoogte instelling is variabel instelbaar voor gebruik met 32” tot 52” displays. Speciale gaten in het plateau maken het mogelijk de camera aan het plateau te bevestigen. Dit plateau kan alleen gemonteerd worden aan de PFA9050 dubbele display adapter.

De hoogte is instelbaar met 2 schroeven om een camera boven of onder het display te plaatsen. Samen met de PFT2510/PFF2410 en PFA9050 maakt dit tot een universele video conference oplossing voor displays van 32” tot 52”.
 Nieuw ongebruikt exemplaar!


    
NIieuw!
black
84,-
70,-MS20134
Vogel's

Vogel's logo
PFA 9050 Dual display adapter
Vogel's PFA9050 Dual display adapter
   
Vogel's PFT9050 Dual display
7390500
Vogels
PFA 9050 Dual display adapter
Met deze draagarm maakt u de PFT2510 geschikt voor gebruik met 2 grote displays. Elk display maximaal 52 inch .
Nieuw exemplaar!Uiteraard zonder de afgebeelde schermen, camera en camera houder.
    
NIieuw!
black
399,-
299,-MS20140
Unicol

Unicol logo
Unicol Avecta Twin Screen Hi-Level Trolley AVHT
 
       Unical Avecta double screen  Unicol Avecta double screen 2      

Unicol
Avecta Twin Screen Hi Level Trolley (ACHT)

Een fraaie professionele trolley voor 2 grote schermen tot 70kg. Zware en stabiele oplossing ook zeer geschikt voor toepassing van videoconferencing. 
Hoogte instelbaar van 121 tot 151 cm.
Inclusief de optionele interfaceplaat voor montage van de schermen en een schap voor plaatsing camera of codec.

Screen Size: 33" - 57"
Vesa Size: 200x200 - 600x400
Max Weight Capacity: 75kg
Height: 1752mm
Width: variable mm
Depth: 600mm
Weight: 0.00kg

> Meer informatie

Uiteraard met wielen maar zonder de afgebeelde schermen.
    
Gebruikt exemplaar
grey /silver
1199,-
539,-MS20135
Unicol

Unicol logo
Unicol Avecta Hi-Level Trolley AVHTUnicol Avacta trolley basic
  Unicol Avacta trolley met scherm
                        


Unicol
AVECTA Trolley

Een fraaie professionele trolley voor grote schermen tot 70kg. Zware en stabiele oplossing ook zeer geschikt voor toepassing van videoconferencing. 
Hoogte instelbaar van 121 tot 176 cm.
Inclusief de optionele interfaceplaat voor montage van het scherm en een schap voor plaatsing camera of codec.

> Meer informatie

Uiteraard zonder het afgebeelde scherm.
    
Gebruikt, demo model
grey /silver
899,-
419,-

vraag naar  voor- raad

MS20136
SMS

SMS logo


SMS Flatscreen X WFH S1955 Video Conference


SMS Flatscreen X WFH
PD091010-P0


PD100001EU
Smart Media
Solutions
Dubbel Flatscreen Zuil voor Videoconference

Deze zuil is geschikt voor montage van 2 grote schermen naast elkaar voor met name videoconferencing. Van het Zweedse topmerk Smart Media Solutions. De zuil is ca. 2 meter hoog en kan 2 schermen tot ca. 55" (max 70kg) dragen.  Kabels worden in de zuil weggewerkt en deze bevat onderaan een contactdoos met 3 stopcontacten (inbegrepen optie).

Als accessoire is een zeer fraaie afsluitbare witte mediabox beschikbaar die aan de zuil wordt gemonteerd en waar de codec in kan worden geplaatst. De camera kan op deze kast staan of met een specifieke camera beugel aan de zuil worden bevestigd.

De zuil wordt met 2 schroeven in de vloer en 2 in de wand zeer stabiel gemonteerd.

> Meer informatie

Schermen uiteraard niet inbegrepen. 
    
Gebruikt maar in zeer nette staat
grey /silver
899,-
279,-MS20138
SMS

SMS logo


SMS Media Box White

    SMS MEdia Box white
                       

PD400001
Smart Media
Solutions
Media Box White / opbergkast voor flatscreen zuil 

Een fraaie afsluitbare mediakast voor montage aan de SMS Zuil direct onder het scherm.  In de Mediakast is ruimte voor videoconferencing codec, BlueRay/DVD-speler, PC of laptop. De videoconferencing  camera kan op de kast staan.

> Meer informatie

Foto toont de box op een andere voet. Deurtje geperforeerd aluminium. 
    
Gebruikt maar in zeer nette staat
wit / silver
459,-
129,-DIVERSEN

Overige AV-artikelen voor verkoop

DIV1000
PTN
PTN TPHD402R  - HDMI/RS232/IR TP Receiver
PTN TPHD402R
TPHD402R
PTN
TPHD402R HDMI/RS232/IR TP Receiver

De PTN TPHD402R is de oplossing voor HDBaseT transmissie tot 70 meter. De TPHD402R is een twisted pair receiver met ondersteuning voor HDMI, IR en RS232. De TPHD402R is een losse receiver voor gebruik bij de PTN matrixen of een HDBaseT apparaat.

De PTN TPHD402R ondersteunt HDMI 1.4, daarbij is deze compatible met 3D en 2k / 4k resoluties. De receiver is daardoor zeer geschikt voor controlrooms, home cinema doeleinde of educatieve instellingen.

Features:
* Geïntegreerde HDBaseT
   technologie
* Ondersteunt HDMI 1.4, 3D, 2K
   en 4K resoluties
* Verlengen tot 70 meter inclusief
   IR en RS232
* PoE (Power of Ethernet)
  technologie, u hoeft enkel een
  adapter (meegeleverd) aan te
  sluiten op de transmitter
* Bi-directionele RS232 en IR
* Compatible met CAT5e / 6 en 7
   kabel

Meerdere stuks op voorraad

gebruikt net exemplaar
zwart
199,-
55,-
DIV1001
PTN
PTN CHA2  - HDMI Audio De-Embedder

PTN CHA2
CHA2
PTN
CHA2 HDMI Audio De-Embedder

De PTN CHA2 is een compacte HDMI audio de-embedder. Met deze de-embedder kunt u het audio signaal filteren uit het HDMI signaal en deze bijvoorbeeld doorsturen naar uw audio- systeem.
Features:
* HDCP Compliant
* HDMI reclock en DDC buffer
* Analoge audio uitgang
* Resolutie ondersteuning tot
    1080p, HDTV compatible

Meerdere stuks op voorraad

Datablad

gebruikt net exemplaar
zwart
125,-
40,-
DIV1003
HP
Volex
HP SFP 4GB 2M FC CABLE

509506-001
509506-001
HP
SFP 4GB 2M FC CABLE  

Glasfiber kabel, 2 meter.

HP 2 Meter 4Gbps Fibre Channel FC Interconnect Cable

Meerdere stuks op voorraad

bij 10 stuks 25% korting

gebruikt net exemplaar
zwart
112,-
12,-

10 stuks
€90
DIV1004
HP
Volex
P SFP 4GB 0,3M FC CABLE

509506-003

509506-003 HP
SFP 4GB 0,3M FC CABLE 
Glasfiber kabel, 0,3 meter.

HP 0,3 Meter 4Gbps Fibre Channel FC Interconnect Cable

Meerdere stuks op voorraad

bij 10 stuks 25% korting


gebruikt net exemplaar
zwart
99,-
 9,-


 10 stuks
€67
DIV1005
EXTRON
Extron logo
Extron MLC 104 IP Plus MediaLink controller with IPlink MLC104IP Plus EXTRON
MLC 104 IP Plus MediaLink Controller
Met deze unit kunt u een boardroom besturing regelen met activering van scherm, input en geluidsvolume. Compleet met

Gebruikt in nette staat
creme
1090,--
50,-
DIV1006
EXTRON
Extron logo
Extron IPLink IPA T RLY4IPLink IPA T RLY4 EXTRON
IPLink IPA T RLY4
tbv bovenstaande MediaLink controller


Gebruikt in nette staat zwart
119,-
10,-
DIV1007
Somfy
Somfy CD2 x 1 P8 Motorcontroller for 2 motors 1822041
SOMFY
CD2 x 1 P8 Motorcontroller for 2 motors
VGAController unit in combinatie met bovenstaande Extron units voor de bediening van projectiescherm, verduitering etc.

Gebruikt in nette staat grijs
235,-
25,-
DIV1008
EXTRON
Extron logo
Extron VGA kabel : 15.2m Male to Male VGA Cable
Extron VGA cable 50ft


26-238-18  MD/50 EXTRON
VGA kabel : 15.2m Male to Male VGA Cable
VGA M-M MD/50 - VGA Cable: HD15 Male to Male Molded - 50' (15.2 m)


Nieuw
zwart
119,-
25,-
DIV1009
EXTRON
Extron logo
Extron VGA splitter/versterker

Extron P/2 DA2 Plus

P/2 DA2 Plus EXTRON
VGA Splitter/ versterker
Verdeler versterker P/2 DA2 PLUS twee outputs VGA-QXGA met één vaste VGA kabel ca. 1,2 m. Met eigen voeding 9V 1,66A.


User Manual / datasheet

Gebruikt
zwart
129,-
25,-
DIV1010
EXTRON
Extron logo

Extron VGA splitter/versterker

Extron VSW 2 VGA

VSW 2 VGA A

1388348-49
EXTRON
VGA Splitter/ versterker
The Extron VSW 2VGA A is a compact and economical two-input, one-output VGA
switcher with unbalanced stereo audio and 300 MHz (-3 dB) video bandwidth. It
accepts two VGA-UXGA, RGBHV, RGBS, RGsB, RsGsBs, component video, or HDTV component video inputs. The switcher has two unbalanced stereo audio inputs and one unbalanced stereo audio output. It also features a buffered local monitor output for Input 1. A front panel toggle switch, a contact closure controller,
or the autoswitching option can be used for input selection
.
Met power adapter.

User Manual / datasheet

Gebruikt
zwart
169,-
20,-
DIV1011
Cypress
Cypress logo
CYPRESS CA-HDMI50R  HDMI over Cat5e/6/7 Receiver (50m)

Cypress CA-HDMI50R vzCypress CA-HDMI50R_back
CA-HDMI50R
CYPRESS
CA-HDMI50R  HDMI over Cat5e/6/7 Receiver (50m)
Professionele oplossing voor het over grotere afstand versturen van het HDMI signaal. Met deze unitkunt u een scherm met behulp van een netwerkabel op maximaal 50 meter van de verzender plaatsen. Uiteraard heeft u dan ook een unit nodig aan de kant van de verzender.

Inclusief voeding en gebruiks- aanwijzing


Datasheet CA-HDMI50R


Gebruikt
beige
159,-
45,-


Document Camera / Visualizer
Logo Lumens 
Een documentcamera of visualizer is een fantastische uitbreiding op uw reguliere presentatiemogelijkheden. U kunt live voorwerpen en documenten in uw presentatie opnemen, deze bewegen en draaien om zo alle details te tonen en kleine voorwerpen voor grote groepen zichtbaar maken. Vandaar dat deze apparaten vooral worden toegepast in het onderwijs, zowel op basischolen en middelbarescholen als op universiteiten.
Verder is de DocCam ideaal bij videoconferencing om zo zaken voor "beide kanten" in beeld te brengen zodat details besproken kunnen worden. 

  
    Logo WolfVision


LCD / LED Plasmastand


Wanneer u grote beeldschermen toepast in een professionele omgeving heeft u de keuze tussen vaste montage aan wand of plafond of een mobiele opstelling met behulp van een plasmastand. Met toepassing van een plasmastand kiest u voor flexibiliteit. U kunt het scherm verplaatsen, meenemen naar beurs of bijeenkomst en inzetten voor verschillende doeleinden.Er is een grote variatie aan plasma-stands en videoconferencing- meubels op de markt, van eenvoudig en goedkoop tot uiterst luxueus en dus ook prijziger.

Interactieve beeldschermen
Een relatief nieuw product betreft de aanrakings- gevoelige beeldschermen. Deze schermen maken het mogelijk om met een speciale pen of stylo of soms ook met uw vinger een PC te besturen, tekeningen te maken of bijvoorbeeld in een Powerpoint allerlei extra aantekeningen te maken die daarna worden opgeslagen. Het gebruik van deze schermen vergt wel speciale software die deze extra mogelijkheden integreerd met de klassieke PC toepassingen. Deze schermen worden vooral toegepast in presentatieruimten, op scholen en universiteiten en op de werkplek van creatieve beroepen. De schermen van Smart kunnen daarbij uitstekend combineren met de interactieve whiteboards van dezelfde fabrikant. 

Logo Smart

Digiboard / SmartBoard / ActivBoard
     Logo Smart

Er zijn verschillende fabrikanten van interactieve whiteboards, de meest bekende is Smart. De naam SmartBoard is daarmee min of meer synoniem geworden voor digitale schoolborden. Het principe van deze borden is ongeveer gelijk: met een beamer wordt het computerbeeld op het bord geprojecteerd. Het bord is aanraakgevoelig en reageert op speciale pennen en handaanraking. Zo kunnen programma's worden bediend en tekeningen en teksten geschreven. De speciale programmatuur zorgt voor integratie van alles wat op het bord gebeurt met de reguliere programma's op de PC. 


Prijzen exclusief BTW en verzendkosten.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.
Geen verzendkosten bij aankopen boven €250,- (Nederland) of €500,- (Europa) met uitzondering van voorwerpen die niet per Post.nl kunnen worden verzonden. Zie de specifieke voorwaarden voor verzendkosten bij de grote objecten (Smartboards, Plasmastands).

Service en garantie

U koopt bij ons met zekerheid. Wij bieden goede service en garantie, ook op gebruikte apparatuur. Allereerst ontvangt u bij elk apparaat uitgebreide documentatie zoals gebruikshandleiding en installatie-instructies. Als u er toch niet uitkomt, zorgen we voor ondersteuning via mail of telefoon.
Apparatuur die bij aankomst defect blijkt, wordt kosteloos vervangen. Op bijna alle apparatuur krijgt u vervolgens 3 maanden (de meeste vergadertelefoons 24 maanden!) garantie op defecten, uiteraard wel alleen wanneer deze aan het product zelf zijn te wijten. De garantie is gebaseerd op carry in, dat wil zeggen dat u de apparatuur zelf aan ons toestuurt voor reparatie/vervanging.