AV-Outlet: voor professionele AV-apparatuur met service en garantie!

Voorwaarden 

AV-Outlet is onderdeel van Conferencing4All.nl. De algemene voorwaarden van Conferencing4All zijn ook van toepassing op aankopen via AV-Outlet. Deze voorwaarden zijn in beginsel altijd van toepassing behalve bij particuliere klanten waar de wet "Koop op Afstand" wettelijke kaders geeft. Onze prijzen zijn exclusief BTW. Zie onze voorwaarden voor bedrijven en particulieren onder aan deze pagina.


Garantie 

Kopen bij AV-Outlet geeft zekerheid. AV-Outlet biedt u een garantie van 3 maanden (de meeste vergadertelefoons zelfs 24 maanden) op gebruikte en bijna nieuwe apparatuur. Zo bespaart u veel geld op de aanschaf zonder risico op een miskoop. Treedt er binnen de garantieperiode een defect op of blijkt het apparaat bij aankomst niet in orde, dan zorgen wij voor vervanging door een gelijkwaardig product. Is dit niet mogelijk dan ontvangt u uw aankoopsom retour met uitzondering van de verzendkosten.Wanneer en op welke artikelen
Alle op onze site aangeboden artikelen zijn vooraf nagezien en getest en worden uitvoerig gecontroleerd op hun werking. Artikelen worden inwendig en uitwendig gereinigd en indien van toepassing, voorzien van de laatst voor het betreffende artikel (vrij) beschikbare drivers en software.
In geval de apparatuur nog binnen een lopend servicecontract van de fabrikant valt, dan worden de  rechten op deze service meegeleverd bij het artikel.
Wij garanderen de werking en kwaliteit van de aangeboden artikelen zoals omschreven. In de beschrijving van de artikelen wordt melding gemaakt van eventuele gebreken, beschadigingen of verminderde functionaliteit.
Sommige artikelen worden "as is" verkocht, dat wil zeggen zonder garantie of ruilmogelijkheid. Dit betreft vooral sterk verouderde, beschadigde of ongeteste onderdelen en apparaten. Nadrukkelijk wordt bij deze artikelen vermeld dat er geen garantie van toepassing is.Welke gebreken

Mocht het apparaat niet voldoen aan de beschrijving of binnen de garantietermijn defect gaan, dan zorgen wij voor reparatie of vervanging op basis van "carry in". Wanneer vervanging of reparatie niet mogelijk is, dan ontvangt u de aanschafprijs retour.
De garantie is van toepassing op technische gebreken in de door ons geleverde apparatuur.  Gegarandeerd worden gebreken die al in het artikel aanwezig waren bij levering of die zijn opgetreden binnen 3 maanden (de meeste vergadertelefoons 24 maanden) na datum van aankoop.
Als gebrek wordt aangemerkt een storing in het apparaat die de normale werking van het apparaat vermindert of onmogelijk maakt.
De garantie is niet van toepassing wanneer de gebreken te wijten zijn aan onjuist en/of ondeskundig gebruik. Valschade, schade door blikseminslag en ander van buiten komend onheil , inclusief moedwillige beschadigingen vallen uiteraard ook buiten de garantie.


Wat bieden wij
In geval van een storing of gebrek dient u ons daarvan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail in kennis te stellen. Wij treden dan met u in overleg waarbij eerst gekeken zal worden of het probleem op afstand kan worden opgelost. Een belangrijk onderdeel van veel van onze apparatuur is de bekabeling. Zo nodig wordt eerst gekeken of vervanging van noodzakelijke kabels/voeding het probleem oplost.
Wanneer het niet mogelijk blijkt het probleem op deze wijze op te lossen, dient u het artikel aan ons te retourneren. De garantie is op basis van "carry in" dat wil zeggen dat daarbij de verzendkosten voor uw rekening zijn. Alleen in geval van DOA (dead on arrival) zijn de verzendkosten voor onze rekening.
Wanneer wij het betreffende artikel niet binnen 10 werkdagen kunnen repareren, sturen wij u een vervangend gelijkwaardig artikel of, wanneer een vervangend artikel niet beschikbaar is, ontvangt u van ons een creditering van de aanschafkosten (minus de verzendkosten).
   

AV-Outlet.nl

AV-Outlet.nl is de webwinkel voor gebruikte en refurbished audiovisuele apparatuur van Conferencing4All. Wij zijn specialist op het terrein van verkoop en verhuur van videoconferencing en vergadertelefonie voor overheid en bedrijfsleven. Door inkoop en inruil beschikken wij over gebruikte apparatuur. Ook hebben wij regelmatig vrijwel nieuwe demo-apparaten met aantrekkelijke kortingen. Alle apparatuur is getest en wordt verkocht met service en garantie, tenzij dit in de beschrijving van het artikel  nadrukkelijk wordt uitgesloten.

Via AV-Outlet.nl koopt u met de zekerheid van de vakhandel voor een fractie van de nieuwprijs!Referers:
* Conferencing4All.nl 
* CourtVideo.nl 
* Tweedehands.Startpagina.nl
* Telecom.Startpagina.nl
* Kantoorapparatuur  


Algemene Voorwaarden

Conferencing4All hanteert de Algemene verkoopvoorwaarden van de FHI.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

Alle aangeboden apparatuur wordt aangeboden met een uitvoerige beschrijving van de kwaliteit en status. Wij garanderen de werking en de kwaliteit van de aangeboden apparatuur.


Bestelling en betaling


U kunt de gewenste artikelen bestellen met bovenstaand formulier. U kunt ons uw bestelling ook faxen. Maak in het laatste veld duidelijk melding van de gewenste bestelnummers en ook of u eventueel meerdere exemplaren van dat artikel wenst.
Hebben wij u eerder een offerte gezonden, vermeld dan ook het offertenummer.
Bij verifieerbare zakelijke klanten wordt de bestelling verzonden samen met de factuur. De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan.
Bij bedrijven buiten Nederland en bij particuliere klanten leveren wij uitsluitend na betaling vooraf. U ontvangt daarvoor een factuur die binnen 14 dagen dient te worden voldaan. Direct na ontvangst van de betaling zal de bestelling worden verzonden.
Indien om welke reden dan ook artikelen niet of niet meer beschikbaar zijn, ontvangt u daarvan per omgaande bericht en indien u reeds een betaling heeft verricht wordt deze direct  gecrediteerd.

Particulieren


AV-Outlet richt zich in beginsel op zakelijke afnemers. Uiteraard zijn particuliere klanten bij ons even welkom. Bij verkoop aan particulieren is de wet Koop op Afstand van toepassing. In de wet staat dat u 14 dagen bedenktijd krijgt als u een product op afstand koopt. U kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben. Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw geld terugkrijgen als u het product tijdens de bedenktijd/zichttermijn terugstuurt. U betaalt wel zelf de verzendkosten.

Uiteraard dient de apparatuur in exact dezelfde staat te worden teruggezonden in de originele verpakking. U mag het product bekijken, maar niet daadwerkelijk gebruiken. Wanneer u het product daadwerkelijk in gebruik neemt, is terugzenden niet meer mogelijk.

Consuwijzer - Koop op Afstand